Heel regelmatig en met heel veel liefde geef ik de workshop Menopauze? Menopower! Want jeetje, wat brengt deze workshop toch altijd veel herkenning, opluchting en ruimte.

De menopauze is echt onvermijdelijk. Maar de meeste vrouwen hebben geen idee wat er dan precies allemaal verandert in je lichaam en waarom je dan van die rare dingen kunt ervaren.

Want je kan nogal wat ervaren in de overgang, van opvliegers tot stemmingswisselingen, van slecht slapen tot gewrichtsproblemen en nog veel meer. De lijst met mogelijke symptomen telt er wel meer dan 50!
Maar aan al die klachten kun je wel zeker wat doen! En nog veel meer dan je denkt!

In deze workshop leg ik uit waar al die klachten vandaan komen, maar nog veel belangrijker: wat je zelf allemaal kunt doen om deze klachten te verminderen zodat jij je eindelijk weer lekker in je vel zit!
En dat zonder dat heel je leven ervoor op de kop hoeft. Je moet alleen net weten wat je moet doen, of juist laten om meer grip op je klachten te krijgen.

Heb je belangstelling voor bijvoorbeeld op je werk? Stuur me dan een mailtje naar hello@moniquevanholland.nl en dan neem ik gauw contact met je op.

Want met bijna 2 miljoen vrouwen in Nederland in de overgang is het toch super als we ervoor kunnen zorgen met elkaar dat zij zich een heel stuk beter gaan voelen! 😊