1 op 1 Traject

Het volledig gepersonaliseerde en begeleide traject. 

De overgang kan voelen als een soort rollercoaster waar je niet voor gekozen hebt, waarbij iemand er nog extra veel loopings heeft bijgezet en je veilheidsgordel ook nog heeft meegenomen. “Have a nice ride!”

Oja, …of je dan alsjeblieft natuurlijk wel gewoon even door wilt gaan met werken, huishouden, eventuele zorg voor kids en ouders etc.

En dat, terwijl je juist in deze hele volle fase, voor je gevoel niet meer kunt rekenen op jezelf. Er verandert zoveel. En allemaal helemaal niet de goede kant op.
Te midden van deze storm vol met verantwoordelijkheden, raak je jezelf steeds meer een beetje kwijt.
Wat nu? Want die rollercoaster dendert maar door…

Ik kan aan al je verantwoordelijkheden niet veel doen, maar ik kan je wel heel goed helpen met die rollercoaster die we de overgang noemen. Daar kan ik echt een Walk in the park van maken, zeker vergeleken met wat het nu voor je is! 

wJe hoeft echt niet langer te blijven worstelen met deze ongedurige fase vol vage klachten.
Er is een weg waarop je niet meer tegen de stroom hoeft te vechten en kunt stoppen met het doen alsof alles in orde is.
Want laten we eerlijk zijn, het is al een tijdje niet meer in orde voor jou.

Het is nu tijd om afscheid te nemen van het gevoel dat je vastzit in een periode van alleen maar toenemende symptomen en het constante gevecht om jezelf staande te houden.
Je mag het los gaan laten . Want er is een andere route (zonder loopings 😊).

Een weg waarop jij niet langer in je uppie hoeft te zoeken naar antwoorden, maar iemand even met je meeloopt en je de antwoorden wijst.

Een weg naar véél minder klachten. En zelfs naar echt rust in je lijf zodat je je weer blij en mild kunt voelen, naar jezelf én je lichaam.

Wil jij het liefst dat iemand helemaal met jouw persoonlijke situatie meekijkt? Die specifiek naar jouw klachten kijkt en daarbij een plan van aanpak maakt die naadloos past bij jou leven? Zoek dan niet verder! 😊

Let me show you the way!

Na dit traject heb jij:

 • Weer vertrouwen in je lijf
 • Grip op je klachten: je weet waar ze vandaag komen en hoe je ze onder controle kan houden
 •  Rust want je snapt eindelijk je lijf en al haar symptomen en kan jij zelfs je klachten duiden
 • Mentaal weer rust en kalmte gevonden
 • Alle kennis en tools om je goed te voelen op een
  manier die helemaal bij jou past
 • Meer gezondheidswinst dan je ooit had kunnen dromen
 • De tips en tricks geleerd om echt weer lekker in je eigen vel te zitten
 • Ervaar je veel meer controle over je fysieke en mentale klachten
 • Veel minder menokilo’s
 • Een einde aan de frustratie en de zoektocht die de overgang heet
 • En kun je zelfs de overgang zien als de mooie en bijzondere fase die het ook echt is!

 

 

Dit is het traject waar je meeste winst uit je overgang kunt halen, hier haal jij het allerhoogste haalbare resultaat voor een fijne overgang, zonder hormoontherapie. Dit is dus jouw ticket naar het meeste klachtenvrij dat je maar kunt zijn.

Het is namelijk niet moeilijk of ingewikkeld om je goed te voelen. Je moet alleen wel weten wat je moet doen! En op basis van een volledig op jou toegesneden analyse, weet je dat je ook de beste tips krijgt die de meeste impact zullen hebben in jouw geval. Want iedereen is anders. Ik leer jou wat jouw lijf nodig heeft om zich goed te voelen en soepel door de overgang heen te komen. En dan kan jij zelf ervaren hoe magisch dat lijf van jou wel niet is!

,Wil jij je binnen een half jaar je weer helemaal als jezelf voelen?  Geef je dan nu eerst op voor een Mo-Meeting voor een oriënterend gesprek.  Hierin gaan we samen kijken naar jouw specifieke klachten, wat je allemaal geprobeerd hebt en wat je echt graag opgelost wilt zien. En we ontdekken dan natuurlijk meteen of we een klik hebben, want dat is ook belangrijk. Uiteraard kijk ik ook of mijn aanpak goed werkt voor jouw specifieke situatie.

Ik kan in elk geval niet wachten om met jou aan de slag te gaan zodat jij weer volop kan vlammen (maar dan natuurlijk zonder de opvliegers 😊)

 

 

Praktische info

Wat krijg ik in het 1 op 1 traject?

 Persoonlijke begeleiding gedurende het hele traject:

 • Gedurende 4 tot 6 maanden
 • Analyse en verklaring van al je huidige symptomen & klachten
 • Plan van aanpak
 • Aan jou de keuze met welke onderdelen jij aan de slag wilt
 • Volledige begeleiding voor alle
  gewenste stappen
 • Tweewekelijks contact
 • 24/7 voor al je vragen via Whatsapp
 • Bonus: recept support

 

Wat anderen zeggen over het 1 op 1 traject

Ik kwam bij jou voor de overgangsklachten, maar ik kreeg zoveel meer! Een einde aan bijna 30 jaar medicijn- gebruik, onverklaarde buikpijn (niet alleen is die pijn nu weg, maar die had je ook nog eens verklaard) met als kers op de taart ook nog bijna 10 kilo kwijt!
‘k Ben zo blij dat jij in mijn leven kwam!

Brenda (56)

Na een persoonlijk traject van 26 weken heb ik echt gewoon mijn doel behaald: ik heb a: veel minder last van de overgang, b: ben me veel gelukkiger gaan voelen en c: het is ook nog gelukt om 6,5 kilo af te vallen! Ongelofelijk!
Dank je wel, Monique!
You rock!

Saskia (52)

Ik weet dat deze methode bij mij past én werkt, omdat het voor mij persoonlijk is samengesteld. En dat voelt echt erg goed! Wat ook mooi was, was dat er niet alleen naar het fysieke werd gekeken, ook het mentale stuk werd besproken.
Ik ben heel blij met de persoonlijke manier waarop Monique mij heeft geïnspireerd en begeleid!

Loes (49)

Dit lijkt mij wel wat…wat nu?

 • Als je dit wat lijkt, mag je eerst een Mo-Meeting inplannen: dat is een oriënterend gesprek waarin we eerst bovenal kennis maken en dan samen kijken naar jouw specifieke klachten en wat je echt graag opgelost wilt zien.
 • De Mo-Meeting is altijd via Zoom (je ontvangt een inbel-linkje van mij) maar mocht je in regio Rotterdam wonen, mag het uiteraard ook live hier in mijn praktijk.
 • Je kan via het linkje naar de Mo-Meeting een dag en tijdstip kiezen wat jou goed uitkomt.
 • Daarna ontvang je een korte vragenlijst met wat vragen zodat ik ons gesprek goed kan voorbereiden en je beter kan adviseren.
 • Als we beiden overtuigd zijn dat een traject je veel kan brengen, dan gaan we samen starten en ontvang je wat vragenlijsten zodat ik alle relevante elementen in kaart kan brengen
 • Daarna start ik mijn analyse van al je jouw gegevens en daar ben ik meestal een week of 2 zoet mee.
 • Dan volgt de eerste afspraak waarin ik al mijn bevindingen met je deel en een plan van aanpak om van jouw klachten af te komen.
 • Jij kiest waarmee je aan de slag wilt en ik begeleid jou door alle gewenste veranderingen heen!

FAQ

Hoe maak ik een afspraak?

Je kan via de knop een Mo-Meeting inplannen in de agenda op een moment dat het jou uitkomt. Wil je liever contact opnemen kan dat ook door me een mailtje te sturen naar hello@moniquevanholland.nl. Of je appt me (08500-41358) dat je graag een gratis intake gesprek wilt. Die plannen we dan samen in.

Als we het traject eenmaal zijn gestart, plannen we de vervolgsessies samen zelf in.

Wat is de investering voor dit 1 op 1 traject?

De investering in jouzelf en dit programma bedraagt normaal €3200, maar nu tijdelijk is het beschikbaar voor €2900 (incl btw). Dit kan uiteraard ook in termijnen worden betaald (in 2x , 3 x of 6x, net wat jij prettig vindt).

Een groot deel van de investering gaat naar de dagen die ik besteed aan de volledige analyse van jouw gezondheidssituatie. Niet alleen breng ik ik in kaart hoe deze kunnen bijdragen aan jouw klachten, maar de interacties tussen al deze componenten onderzoek ik ook, en dat vraagt veel tijd en is voor iedereen anders.

Vergeet daarnaast niet dat dit een investering is, niet alleen voor jouw huidige gezondheid, maar ook voor jouw gezondheid voor de rest van je leven! 

Hoe weet ik of dit werkt voor mij?

Tot heden ten dage is mijn succesrate 100%. Ontzettend veel verbetering is juist mogelijk, door naar alle aspecten van jou te kijken, en juist niet alleen maar focussen op je symptomen. dat zorgt ervoor dat de effecten ook veel verder reiken dan alleen het verdwijnen van je klachten. Veel voorkomende neveneffecten zijn gewichtsverlies, mentaal veel stabieler, geen eetbuien meer en meer blij met jezelf 😊.

Maar zoals met alles is kennis de 1e stap, maar de toepassing ervan bepaalt hoeveel resultaat je behaalt. Daarom is de continue begeleiding zo’n cruciaal onderdeel van dit traject, zodat alle hindernissen waar je tegenaan loopt, je deze meestal niet of in elk geval nooit alleen hoeft te nemen.

Hoe werkt zo'n Mo-Meeting precies?

Als jij een datum en tijdstip hebt geselecteerd in de agenda die je in het linkje vindt (https://calendly.com/moniquevanholland/mo-meeting ), dan krijg je daarna in je email een bevestiging van deze afspraak. Je ontvangt ook een vragenlijst in de mail met wat vragen die mij helpen ons gesprek goed voor te bereiden, zodat jij er het meeste aan hebt. Als ik helder heb wat op dit moment jouw grootste uitdagingen zijn, kan ik jou het allerbeste advies geven dat jij nodig hebt om stappen te maken naar meer gezondheid.

Daarna ontvang je een Zoomlinkje, en op de dag dat jij je Mo-meeting hebt staan, klik je op de starttijd op het linkje en dan opent Zoom. Dat werkt ook zonder dat je Zoom op je laptop hebt staan. Je mag een Zoom applicatie downloaden, maar dat hoeft niet perse, je neemt dan deel aan Zoom via je browser.

Het enige dat echt handig is, is dat je computer/laptop een webcam heeft (dan kunnen we elkaar zien) en je microfoon het doet, zodat ik je kan horen.  Wil je toch graag voor de zekerheid Zoom downloaden (het hoeft dus niet), dan kan dit via deze link: Downloadcentrum voor Zoom-apps en -invoegtoepassingen | Zoom (op de bovenste blauwe knop klikken 😊).

 

Hoe lang duurt het 1 op 1 traject?

Vanaf het moment dat we beginnen, hangt het vooral af van de frequentie waarmee wij samen onze sessies inboeken. Als we dat vaker doen dat 1x per 2 weken, kan je in 4 maanden al klaar zijn. Laat je er juist meer ruimte tussen elke keer, dan kan het ook 8 maanden duren. In principe is de insteek 6 maanden met elke 2 weken contact.

Hoeveel sessies hebben we dan samen?

Je wordt tijdens dit traject 6 maanden lang intensief begeleid. Daarom zijn er 13 live sessies voorzien, elke 2 weken dus . Daarvan zijn er 8 live sessies (online of in mijn praktijk, net wat jij fijn vindt) van 75 minuten. En tussen elk van de live sessies zijn er ook nog 5 kortere calls (duren 30-45 minuten). Dit zijn tussentijdse coaching sessies om je motivatie op peil te houden, al je vragen te beantwoorden en te coachen op de stukken die je graag tussentijds wilt bespreken. Deze calls kunnen via telefoon of Zoom.

Hoe snel merk ik effect binnen dit traject?

Al binnen een paar weken kun je de eerste veranderingen ervaren, afhankelijk van welke aanpassingen je hebt doorgevoerd. Vaak geeft dit nog meer motivatie om je klachten aan te pakken en kun je je in 1 of 2 maanden zoveel beter voelen!

Welke onderdelen neem jij allemaal in dit traject?

De volgende componenten neem ik allemaal mee in mijn analyse en begeleiding:

 • Je eetpatroon en voedingsgewoontes
 • Al je overgangsklachten en symptomen
 • Medicatie en supplement gebruik
 • Je mentale gemoed en je denkpatronen
 • Persoonlijke en familiaire aanleg
 • Stresslevels en ontspanning
 • Werk & privé balans
 • Hoeveelheid beweging
 • Slaaphoeveelheid
 • Positieve psychologie en mindsetwerk

 

Heeft dit traject zin als ik nog gewoon een cyclus heb?

 Jazeker en ik zou zelfs willen zeggen: juist dan! Want de eerste overgangsveranderingen vinden gemiddeld al vaak plaats rond je 40e, en rond je 45e begin je vaak de eerste klachten te ervaren. Alles wat je hier al doet ter vermindering van die klachten, gaat je de hele fase van de overgang, die 7-10 jaar kan duren, enorm veel helpen waardoor deze fase veel prettiger voor je zal zijn! Een slimme meid is op haar overgang voorbereid!😊

 

Schrijf je in

voor een Mo-Meeting

Hieronder kun je je inschrijven voor een Mo-Meeting, waarin we samen kijken met welke klachten je loopt te stoeien en wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Kies een datum en tijdstip dat bij jou past en dan ontvang je daarna de link naar onze Zoom meeting. Ik spreek je gauw! 😊