Het MenoPower program

is het meest complete programma* voor vrouwen die zo volledig mogelijk hun overgangsklachten willen aanpakken én stralend door deze fase willen beleven.

(* buiten het volledig gepersonaliseerde  1 op 1 traject)

 

De overgang hoeft dus echt niet zo te voelen als dat het nu voelt.  Al die vage klachten, die je helemaal niet kan duiden. Maar je hoeft niet te blijven worstelen en jezelf te forceren.

Niet meer tegen de stroom in het proberen vol te houden en maar doen alsof het allemaal ok gaat. Want het gaat nu al een tijdje niet meer ok met jou.

Het kan namelijk ook anders. Een weg met niet alleen met véél minder klachten, maar een weg waarin je zelfs weer lol en lichtheid ervaart! Waarin je weer blij bent met jezelf én met je lijf.

Een weg waarin frustratie kan plaats maken voor opluchting. De zoektocht verandert in helderheid. En na dit traject je zelfs weer waardering voor je lijf!

Dit is het traject waarin je je weer als jezelf kan voelen en het continue gezoek en gevecht eindelijk voorbij is.

Ik vertel je heel graag hoe!

Na dit traject:

 • Heb jij weer vertrouwen in je lijf
 • Snap jij eindelijk je lijf en al die symptomen en kan jij
  zelf je klachten duiden
 • Heb jij alle kennis en tools om je klachten aan te pakken op een manier die helemaal bij jou past
 • Weet jij precies aan welke knoppen jij moet draaien voor het juiste effect voor jou
 • Ervaar je veel meer controle over je klachten, zowel fysiek als mentaal
 • Heb jij je bevrijd van mentale belemmeringen
 • Heb jij het allerhoogste haalbare resultaat voor een fijne overgang, zonder aan de hormonen te hoeven
 • Ervaar jij weer fitheid, ruimte en rust in jouw lijf, hoofd en leven!

Dan is het MenoPower Program echt iets voor jou. Want het is zo niet nodig, om jarenlang te blijven worstelen. En in het wilde weg van alles te blijven proberen. Want meestal levert dit, behalve frustratie, je helemaal niks op.

Het is niet moeilijk of ingewikkeld om je goed te voelen. Je moet alleen wel weten wat je moet doen! Zo simpel is het echt.
En deze kennis leren we nu nergens anders, terwijl het zo essentieel is te weten hoe je lijf werkt, wat er allemaal gebeurt in de overgang en wat jij kan doen om dat proces optimaal te ondersteunen. Dat leer je hier. Samen met andere vrouwen want steun komt uit alle hoeken!

En dan kan jij zelf ook ervaren hoe magisch dat lijf van jou wel niet is! En bovenal hoeveel impact jij hebt op jouw overgang!

Wil jij ook binnen nog geen half jaar je weer helemaal als jezelf voelen?  Schrijf je dan nu in voor de VIP wachtlijst.

Praktische info

Wat krijg ik in het MenoPower Program?

 • 6 maanden traject waarbij je niet alleen alles ontdekt over jouw overgang maar ook hoe je er veel fijner doorheen komt met veel minder klachten
 •  Tweewekelijkse live online masterclasses waarin ik al je vragen beantwoord en ook deelnemercases bespreek
 • Toegang tot de Academy met alle masterclasses en modules die je kunt volgen waar & wanneer je wil, helemaal op jouw tempo
 • Je krijgt werkboeken bij elk van de modules waarin je alle opdrachten kunt uitwerken voor jezelf en er zo ook meteen een mooi verslag van hebt.
 • Toegang tot onze besloten Facebookgroep waar je kan connecten en delen met andere deelnemers

Wat anderen over het MenoPower groepstraject

Timing van het menopower program

 • We starten of aan het einde van het 3e of aan het begin van het 4e kwartaal weer. Tijdens het traject word je 6 maanden intensief begeleid. Er staan 13 live masterclasses in de planning. Daarnaast houd je nog een heel jaar toegang tot al het materiaal
 • Je wordt tijdens dit traject intensief begeleid. Daarom zijn er 13 live masterclasses. Het is natuurlijk leuk en aangeraden om er live bij te zijn. Lukt dat niet? Dan krijg je nadien de replay toegestuurd zodat je niets hoeft te missen.
 • September 2024 openen we de deuren exclusief voor onze VIPs. Heb je interesse in het MenoPower Program? Zet je dan zeker -volledig vrijblijvend- op onze VIP lijst. Dan krijg je als eerste de kans om je in te schrijven aan het traject met waardevolle VIP bonussen.

FAQ

Als ik me inschrijf op de VIP wachtlijst, heb ik dan al meteen dit programma aangeschaft?

Nee, zeker niet. Je behoort dan wel tot de eerste mensen de de mogelijkheid krijgt het daadwerkelijk aan te schaffen en meedoen aan het traject via je VIP inschrijving levert je ook nog eens een mooie korting op! Je krijgt vanzelf via de mail te horen wanneer je de deuren van het MenoPower Program echt open gaan en jij dus kunt gaan instappen. Maar mocht je dat toch niet willen, is dat geen probleem (we zullen alleen jou moeten missen, en jij dit heerlijke programma! 😊).

Wat is de investering voor dit programma?

Dit programma is van jou voor €1250 incl btw en blijft twee jaar toegankelijk voor je, zodat je alle tijd hebt en het zo vaak kan bekijken als je wilt in dit jaar. En vergeet niet, het is een investering in jouw gezondheid want binnen een half jaar voel jij je niet alleen zoveel beter, je hebt ook kennis en tools opgedaan voor de rest van je leven!

Hoe weet ik of dit werkt voor mij?

Alle overgangsklachten worden bepaald door dezelfde hormonale verschuivingen, maar welke klachten jij krijgt, is niet te voorspellen. Maar omdat dezelfde hormonale verschuivingen wel altijd de oorzaak zijn, en mijn aanpak vooral gefocust is op die hormonale verschuivingen, heeft echt iedereen hier baat bij.
Maar zoals met alles is kennis de 1e stap, maar de toepassing ervan bepaalt hoeveel resultaat je behaalt

Zit er live begeleiding bij deze cursus?

In dit traject zitten wel live sessies (13 zelfs!) maar bevat geen 1 op 1 live begeleiding. Mocht je dat wel graag willen, dan is het volledig persoonlijke 1 op 1 traject. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met me op.

 

Wat als ik niet live bij de Masterclasses kan zijn?

Je wordt tijdens dit traject 6 maanden lang intensief begeleid. Daarom zijn er 13 live masterclasses voorzien. De data daarvan worden in de loop van het programma vrij gegeven.
Het is natuurlijk leuk en aanbevolen om er live bij te zijn. Lukt dat niet? Dan krijg je nadien de replay toegestuurd zodat je helemaal niets hoeft te missen.

Hoe lang heb ik toegang tot het MenoPower Program?

Vanaf het moment van aankoop heb jij een jaar lang toegang tot alle materialen. We waarschuwen je altijd, een paar weken voor het einde van dat jaar. En als je dat graag wilt, kan je dan (tegen een laag bedrag) het materiaal langer beschikbaar houden voor jezelf. Maar daarover wordt je dan tijdig geïnformeerd met de mogelijkheden. Je raakt dus niets zomaar ineens kwijt.

Kan ik vragen stellen tijdens het MenoPower Program?

Je kunt voluit al jouw vragen stellen tijdens het programma en dat is zelfs ook de bedoeling 😊. Voorafgaand aan elke Live Masterclass (die elke 2 weken plaats vindt), krijg je elke keer de mogelijkheid om je vragen in te sturen. Ik gebruik zelfs dan de jouw vragen en die van anderen om de Masterclass mee vorm te geven, om zo optimaal in te kunnen spelen aan waar er behoefte aan is. En mocht jouw vraag toch niet aan bod zijn gekomen in de Masterclass, dan beantwoord ik die rechtstreeks, dus kom maar door met je vragen!

Schrijf je in

op de VIP wachtlijst

Heb jij belangstelling voor het MenoPower Program? Schrijf je hier dan in voor de VIP-lijst.
We houden jou als VIP dan natuurlijk als eerste op de hoogte wanneer het programma van start gaat. Jij kunt dan al eerder als de rest een beteje rondneuzen in het programma!

Maar een VIP krijgt nog meer dan dat: voordat de deuren van het Menopower Program open gaan voor het grote publiek, doen we jou een special VIP aanbod (met een serieus mooie korting op jouw deelname) én krijg jij ook nog exclusieve toegang tot waardevolle extra’s! 

Wie wil dat niet? Schrijf je dan hieronder in voor de VIP-lijst!🤩